maandag 12 december 2016

Space-shirt: make it so!

Een tijdje terug maakte ik cadeautjes voor twee stoere mannen. Zoonlief  had één van de cadeau-shirts ook al maar wilde van het andere stofje ook een shirt.


Ik naaide een longsleeve (Ottobre 1/2016) en werkte deze af met de coverlock. Voor het eerst gebruikte ik de vierdraadssteek maar dan binnenstebuiten wat een erg leuk effect geeft ('net zoals in de winkel';)). Naast het gekozen ruimtestofje koos zoonlief ook het bijpassende stofje voor de mouwen.Aangezien hij helemaal weg is van het ruimte thema hebben we weer een paar toffe boeken bij de bieb gehaald. Natuurlijk moesten ze ook op de foto! 
Het zijn niet alleen leuke verhalen met mooie tekeningen er zit nog wat meer in. Je kan namelijk een bijpassende app downloaden waardoor het verhaal 'tot leven komt'. Google even op 'augmented reality' (toegevoegde realiteit) voor meer info over hoe het werkt. Het was een tijdje terug in ieder geval een hit met de Dino-app van de Albert Heijn.
De boeken zijn echt superleuk en een echte aanrader ook voor kindjes die misschien wat minder graag lezen dan die van mij om ze aan een boek te krijgen...

- Daan in de Ruimte van Fiona Rempt & Natasja Stenvert
- Alex de Astronaut van Tina Stootbandt & Sam De Buysscher


 Het staat hem goed, al zeg ik het zelf;)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten